Gastouderopvang

Gastouder


                                                                                                                        Welkom op mijn website,
Ik zal mezelf even voorstellen: mijn naam is Danielle Bouquet en ik ben 49 jaar en ben al 31 jaar gelukkig met mijn man. Ons gezin bestaat uit 2 kinderen in de leeftijd van 25 en 27 jaar.

Ik heb dus 27 jaar ervaring met kinderen en ben in 2007 begonnen met gastouderopvang. Ik werk ruim 13 jaar als gastouder bij de vraagouder thuis en bij de gastouder thuis en doe dat met groot plezier. In mijn jeugd heb ik baantjes gehad als oppas bij mensen thuis. Vroeger wist ik nooit wat ik wilde worden en nu ik ouder ben, heb ik eindelijk gevonden wat ik ambieer, namelijk omgaan met kinderen in alle leeftijdsgroepen en dan is gastouderopvang een goede keuze geworden. De diploma's en certificaten om als gastouder te werken zijn aanwezig.

Ik streef ernaar om de kinderen te steunen in hun ontwikkeling zodat het kind zichzelf kan zijn en om de kinderen vertrouwen, warmte en veiligheid te geven.

Ik bied opvang op bij aanvraag bij de ouders thuis voor kinderen in de leeftijd van 0 - 10 jaar en opvang bij de gastouder thuis in de leeftijd van 0-4 jaar. Vanaf 1 Januari 2020 ben ik beschikbaar voor de hele dag op de woensdag en vanaf 1 Januari 2021 beschikbaar op de Donderdag.
Ben ook beschikbaar voor de avonduren of voor in de vakantie als U eigen gastouder op vakantie is.
Ik werk nu samen met Gastouderbureau Gooi en Eemland ( Eigen&Wijzer )in Loosdrecht.
Verdere informatie kunt u vinden bij mijn CV.

Bedankt voor uw reactie en het bekijken van mijn website.

Gastouderopvang