Gastouder Danielle Bouquet
Professionele Opvang

 Ik zal mezelf even voorstellen: 

Ik ben Danielle Bouquet en ik ben 51 jaar en ben al 33 jaar gelukkig met mijn man. Ons gezin bestaat uit 2 kinderen in de leeftijd van 27 en 29 jaar.
Ik heb dus 29 jaar ervaring met kinderen en ben in 2007 begonnen met gastouderopvang. Ik werk ruim 15 jaar als gastouder bij de vraagouder thuis en bij de gastouder thu
is en doe dat met groot plezier. In mijn jeugd heb ik baantjes gehad als oppas bij mensen thuis. Vroeger wist ik nooit wat ik wilde worden en nu ik ouder ben, heb ik eindelijk gevonden wat ik ambieer, namelijk omgaan met kinderen in alle leeftijdsgroepen en dan is gastouderopvang een goede keuze geworden. De diploma's en certificaten om als gastouder te werken zijn aanwezig.
Ik streef ernaar om de kinderen te steunen in hun ontwikkeling zodat het kind zichzelf kan zijn en om de kinderen vertrouwen, warmte en veiligheid te geven.

Ik bied opvang op bij aanvraag bij de ouders thuis voor kinderen in de leeftijd van 0 - 10 jaar en opvang bij de gastouder thuis in de leeftijd van 0-4 jaar. 
Ben ook beschikbaar voor de avonduren of voor in de vakantie als U eigen gastouder op vakantie is.
Ik werk samen met het Gastouderbureau Gooi en Eemland ( Eigen&Wijzer )in Loosdrecht.